• Cachet Communications
  • Cachet Communications
  • Cachet Communications

 
 

Portfolio


Internetsites

Allure Real Estate http://www.allure-re.com/
Allure Real Estate is een jong, dynamisch immobilienkantoor met een tiental jaar ervaring in de bouw- en vastgoedsector. Allure Real Estate onderscheidt zich van haar collega's door een eigenzinnige aanpak in het adviseren met betrekking tot vastgoed, zowel in bouwtechnisch opzicht als in creatieve zin (architectuur).


Ebutech BV
Ebutech BV is a company specialized in design and fabrication of strainers, flow equipment and piping components for the process industry. We are able to fabricate components from 1" up to 36" (150#-2500#). We also have the knowledge to design and fabricate complete filter- and separator skids, including piping, valves and instruments.


John Gladwell juwelier http://www.johngladwell.nl/
De creaties van John Gladwell zijn van internationale allure. Vaak in opdracht van particulieren maar ook in opdracht van bedrijven en overheidsinstellingen en verinigingen, als jubileum- of relatiegeschenk


Levident
Levident Putte is onderdeel van de Levident organisatie met meer dan 25 jaar ervaring. Met o.a. vestigingen in Brielle, Putte en Spijkenisse.

Zij werken met een team van specialisten: tandartsen, klinisch tandprothetici, tandarts implantologen en tandtechnici.

Bij Levident kun u o.a. terecht voor een clickgebit. Het gebit met veel voordelen t.o.v. problemen bij een gewoon kunstgebit.


STIV http://www.stiv.nl/
Stichting Toezicht Internet Verkeer heeft als doelstelling het bevorderen van de betrouwbaarheid en veiligheid van het afsluiten van zakelijke transacties middels het internet in de breedste zin van het woord.


Stones&Work http://www.stonesatwork.com/
Stones@Work is een ontwikkelings- en beleggingsmaatschappij in onroerend goed, gevestigd in België en Nederland met kantoren in Brasschaat en Bergen op Zoom.


P&P Finance http://www.ppfinance.nl/
Property and Private Finance BV begeleidt ondernemers en (vermogende) particulieren in hun contacten met financiële instellingen en overige dienstverleners.


STIV http://www.stiv.nl/
Stichting Toezicht Internet Verkeer heeft als doelstelling het bevorderen van de betrouwbaarheid en veiligheid van het afsluiten van zakelijke transacties middels het internet in de breedste zin van het woord.


Tummers Methodic http://www.tummers.nl/
Tummers Methodic heeft zich de afgelopen 35 jaar gespecialiseerd in het bouwen van industriële machines voor de aardappel- en groenteverwerkende industrie.
Heel bewust is de ontwikkeling gericht op een aantal specifieke processen binnen de industrie, waaruit een duidelijk leveringsprogramma is ontstaan


Via Condotti
Op zaterdag 27 mei 2006 opende Via Condotti, na het succes van 'Via Condotti Business' de tweede vestiging 'Via Condotti Exclusive' op Patio Donk te Brasschaat.


Zevenhuizen Import-Export http://www.zevenhuizen-ie.com/
Zevenhuizen import-export b.v. brengt sinds 1972 huishuodelijke en horeca artikelen op de Nederlandse markt. De artikelen worden geïmporteerd uit Spanje, Frankrijk en het Verre Oosten.


GFAfbouw http://www.gfabouw.com/
Het doel van GF Afbouw is het leveren van een kwaliteitsproduct zodat u vele jaren tevreden bent met het geleverde werk.


Polymer Trade Center http://www.polymertradecenter.nl/
PTC Polymer Trade Center BV is opgericht in maart 2007 en is een internationale distributeur in plastic grondstoffen. De missie van PTC vindt haar oorsprong in een nieuw concept, waarbij logischerwijs de klant centraal staat. Echter vervolledigd met de strategie, de afnemer sneller te kunnen bedienen door middel van korte communicatielijnen op de hedendaagse fluctuerende markt. Het hart van PTC bestaat uit een jong team, waarvan sommigen meer dan 20 jaar ervaring hebben opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven in deze branche.


Securwatch http://www.securwatch.nl/
Securwatch is in 2006 opgericht door Rob Feunekes. Na eerst meer dan 6 jaar bij de Koninklijke Luchtmacht gewerkt te hebben en vervolgens 8 jaar bij de regio politie Midden en West Brabant werkzaam te zijn geweest, heeft Securwatch met Rob ruime praktijkervaring in huis. Hierdoor kan Securwatch een pasklaar en op maat gesneden antwoord geven op beveiligings- en veiligheidsvraagstukken van zowel particulieren als het bedrijfsleven. Securwatch biedt gespecialiseerde diensten voor het vervoeren en beveiligen van personen en het beveiligen van onroerend goed.